în aşteptare #1. (10.01.2011)

În lumina slabă a camerei sale, dar, mai ales, în lumina tuturor celor întâmplate, îşi aştepta sfârşitul. Avea să vină, ca aproape tot ce i s-a întâmplat lui, în totalitate normal, chiar banal şi vechi. Ca şi ziua aceea în care, întorcându-se acasă de la câmp, îşi ducea în căruţă soţia moartă. A murit în câteva secunde, fulgerată. Îşi aduce aminte cu groază, dar mai ales cu ruşine, de ziua aceea şi de privirle curioşilor în căruţă, unde, puţin schimbată la faţă, stătea întinsă femeia de care îl lega până atunci o viaţă. Viaţa care îl lega de acea femeie din care sufletul a încetat de ceva timp să mai fumege.
[citeşte continuarea...]

o crimă tragică pe care nimeni nu putea să o prevadă

Scris de răzvan cîmpean vineri, aprilie 09, 2010

Fata bătută cu sălbăticie în urmă cu aproape o săptămână a fost ucisă astăzi de acelaşi agresor, fostul iubit. Pentru fapta precedentă, bărbatul a fost cercetat în stare de libertate pe motiv că nu reprezintă un pericol public, lucru dovedid, pentru că în tot acest timp singura persoană agresată de el a fost tânăra care a îndrăznit să-l părăsească. Poliţiştii spun că din comportamentul acuzatului nu reieşeau indicii care să ducă la o crimă, fiindcă, deşi era un personaj cunoscut al lumii interlope, nu avea decât o serie
de antecedente minore, femei bătute şi internate în spital după ce au decis să încheie relaţia cu el.
Agresorul: Fă, dacă mă părăseşti, te omor cu mâna mea!
La ediţia de ieri a emisiunii prezentate de Dan Diaconescu la OTV au fost invitaţi agresorul şi victima acestuia, ambii refuzând să-şi facă public numele. Bărbatul, în vârstă de 22 de ani, a spus în repetate rânduri că, dacă fata nu se întoarce la el, e în stare să-i ia viaţa. "Domnu' Diaconescu, eu o iubesc pe fata asta, da' dacă mă părăseşte iară, aşa o bat de-o omor!", a declarat în cadrul emisiunii bărbatul cercetat pentru vătămarea tinerei de 18 ani la sfârşitul săptămânii trecute. Fata a insistat, totuşi, că nu s-au împăcat, însă inclulpatul a început să o agreseze verbal şi fizic, fără ca cineva să intervină. Înainte de terminarea emisiunii, victima şi-a sunat tatăl, poliţist de profesie, să-l roage să o ducă acasă, simţindu-se în nesiguranţă, dar tatăl i-a spus că nu are de ce să-şi facă griji.
Christian Ciocan: Fapta ne-a şocat pe noi cel mai mult!
Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti a declarat în exclusivitate pentru cartea cu păcate că nimeni nu-şi poate explica de ce s-a ajuns la această situaţie, spunând chiar că este foarte posibil ca în acest caz să existe doi agresori, considerându-l nevinovat pe fostul iubit al fetei. Întrebat dacă are informaţii despre acest probabil al doilea agresor, Christian Ciocan a mărturisit că poliţia nu are încă nici un indiciu cu privire la suspect, fiindcă lângă victimă, la momentul intervenţiei, s-a aflat doar fostul iubit care continua să o lovească pe victimă, brutal, cu un cuţit, în ciuda faptului că aceasta decedase de câteva ore, reacţie pe care purtătorul de cuvând al DGPMB o interpretează ca pe o încercare disperată de resuscitare. Ciocan a mai spus că în acest moment singurul penitenciar în care îl pot închide pe bărbat, dacă se dovedeşte că e vinovat, e unul de femei, pentru că toate celelalte sunt ocupate, dar nu vede nimic în neregulă în această decizie, agresorul neprezentând un pericol pentru femei pe care nu le cunoaşte.

1 Responses to o crimă tragică pe care nimeni nu putea să o prevadă

  1. hain spune:
  2. da foarte tare.teribil!:))

     

Trimiteți un comentariu

Adresa de email (abonarea trebuie confirmata):

O colecţie de obsesii, pasiuni şi frământări din mine, un loc pe care îl cizelez şi-l modelez permanent după firea mea schimbătoare, o oglindă difuză a ceea ce-am fost şi încerc să fiu. Un blog scris nu atât pentru a fi citit, dar pentru plăcerea nebună de a fi scris. [detalii]