în aşteptare #1. (10.01.2011)

În lumina slabă a camerei sale, dar, mai ales, în lumina tuturor celor întâmplate, îşi aştepta sfârşitul. Avea să vină, ca aproape tot ce i s-a întâmplat lui, în totalitate normal, chiar banal şi vechi. Ca şi ziua aceea în care, întorcându-se acasă de la câmp, îşi ducea în căruţă soţia moartă. A murit în câteva secunde, fulgerată. Îşi aduce aminte cu groază, dar mai ales cu ruşine, de ziua aceea şi de privirle curioşilor în căruţă, unde, puţin schimbată la faţă, stătea întinsă femeia de care îl lega până atunci o viaţă. Viaţa care îl lega de acea femeie din care sufletul a încetat de ceva timp să mai fumege.
[citeşte continuarea...]

adevărul lui dinu patriciu iese la iveală

Scris de răzvan cîmpean miercuri, aprilie 21, 2010

În plin scandal la Adevărul Holding, iscat de plecarea lui Răzvan Corneţeanu, Dinu Patriciu vine cu o nouă dezvăluire neaşteptată care sfidează nu doar ideea de presă în general, dar şi criza. Dacă în urmă cu două săptămâni, jurnaliştii Evenimentului Zilei au aflat de planul magnatului de a deschide buticuri în marile oraşe ale ţării, acum cartea cu păcate a vorbit cu Dinu Patriciu despre pasul următor. După succesul nescontat al Librăriilor Adevărul, grupul pregăteşte Aprozarele Adevărul, unde preţurile vor fi tot sub nivelul pieţei.
Dinu Patriciu: Vom face din Adevărul un produs practic!
Într-un mini-interviu acordat exclusiv, Dinu Patriciu vorbeşte despre
ideea care, spune el, va revoluţiona piaţa.
cartea cu păcate: Cum v-a venit această idee?
Dinu Patriciu: M-am gândit că dacă tot deschid buticuri şi-i falimentez pe micii întreprinzători cu magazine de cartier, de ce să nu vin cu ceva care să-i falimenteze şi pe ţărani. 
ccp: Unde anume vor fi aceste aprozare?
DP: Chiar în vecinătatea librăriilor, sau chiar în incinta lor, încă nu s-a luat o astfel de decizie. Cel mai probabil, în incinta librăriilor deja existente.
ccp: Când veţi implementa proiectul?
DP: Mi-ar fi plăcut foarte mult să putem deschide Aprozarele Adevărul înainte de Paşti, dar cel mai probabil în două săptămâni.
Laurenţiu Ciocăzanu: Adevărul nu e o fabrică de ţigări şi nici o pompă de petrol, e un aprozar!
Contactat de cartea cu păcate, Laurenţiu Ciocăzanu mai oferă o informaţie care le va asigura succesul. "Cine se va duce la aprozarele noastre, va primi evident şi un ziar. Ei bine, în acest ziar vor putea să-şi împacheteze direct legumele, fructele sau ouăle pe care le cumpără. În acest fel, clienţii nu vor mai trebui să se certe cu vânzătorul că nu doresc ziarul, e şi ecologic şi practic!" Într-adevăr, acest aspect îi va diferenţia mult faţă de aprozarele sau pieţele obişnuite, care vor fi acum nevoite să cumpere şi ele Adevărul, pentru a avea în ce împacheta produsele.

1 Responses to adevărul lui dinu patriciu iese la iveală

  1. dacian spune:
  2. nu mai pot de nerabdare. ridichile imi fac o pofta incredibila. asta numesc eu continut editorial!

     

Trimiteți un comentariu

Adresa de email (abonarea trebuie confirmata):

O colecţie de obsesii, pasiuni şi frământări din mine, un loc pe care îl cizelez şi-l modelez permanent după firea mea schimbătoare, o oglindă difuză a ceea ce-am fost şi încerc să fiu. Un blog scris nu atât pentru a fi citit, dar pentru plăcerea nebună de a fi scris. [detalii]
A apărut o eroare în acest obiect gadget