în aşteptare #1. (10.01.2011)

În lumina slabă a camerei sale, dar, mai ales, în lumina tuturor celor întâmplate, îşi aştepta sfârşitul. Avea să vină, ca aproape tot ce i s-a întâmplat lui, în totalitate normal, chiar banal şi vechi. Ca şi ziua aceea în care, întorcându-se acasă de la câmp, îşi ducea în căruţă soţia moartă. A murit în câteva secunde, fulgerată. Îşi aduce aminte cu groază, dar mai ales cu ruşine, de ziua aceea şi de privirle curioşilor în căruţă, unde, puţin schimbată la faţă, stătea întinsă femeia de care îl lega până atunci o viaţă. Viaţa care îl lega de acea femeie din care sufletul a încetat de ceva timp să mai fumege.
[citeşte continuarea...]

fotografie: trei

Scris de Dacian joi, ianuarie 07, 2010

3 comentarii

 1. Lumi Cris spune:
 2. Bau!

  Dacian, ti-am rasfoit azi fotografiile de pe deviantart, sunt cu adevarat exceptionale, unele dintre ele. Personal, cel mai mult m-a impresionat cel cu globuletul rosu denumit "turture". Insa toate sunt frumoase. Fotografia e o mica pasiune a mea, neexploatata inca. Dar mai e timp.
  Acum, daca am inteles eu bine si esti intr-adevar fratele geaman al lui Razvan, si nu prietenul lui imaginar cum ar lasa el sa se inteleaga din postul denumit "dacian, imaginarul", va marturisesc la amandoi ca... m-ati lasat fara cuvinte. Cu acordul vostru, voi dezvolta ideea, paradoxal - prin cuvinte, intr-un viitor apropiat ^^.

   
 3. Dacian îţi mulţumeşte mult pentru aprecieri! Fotografia nu e pentru el doar o pasiune, e un mod de a se exprima.
  Ai acordul meu/al nostru pentru a dezvolta ideea, chiar mi-ar plăcea să citesc continuarea. Şi da, Dacian e fratele meu geamăn. Copilul geamăn.

   
 4. Lumi Cris spune:
 5. După cum am promis, am redactat continuarea. Nu am mai întârziat dintr-o teamă ciudată de a nu mă preocupa prea mult de acest univers numai de voi ştiut, dar care trezeşte amintiri şi curiozităţi atât de adînci în mine. Sper să vă placă :)

   

Trimiteți un comentariu

Adresa de email (abonarea trebuie confirmata):

O colecţie de obsesii, pasiuni şi frământări din mine, un loc pe care îl cizelez şi-l modelez permanent după firea mea schimbătoare, o oglindă difuză a ceea ce-am fost şi încerc să fiu. Un blog scris nu atât pentru a fi citit, dar pentru plăcerea nebună de a fi scris. [detalii]