în aşteptare #1. (10.01.2011)

În lumina slabă a camerei sale, dar, mai ales, în lumina tuturor celor întâmplate, îşi aştepta sfârşitul. Avea să vină, ca aproape tot ce i s-a întâmplat lui, în totalitate normal, chiar banal şi vechi. Ca şi ziua aceea în care, întorcându-se acasă de la câmp, îşi ducea în căruţă soţia moartă. A murit în câteva secunde, fulgerată. Îşi aduce aminte cu groază, dar mai ales cu ruşine, de ziua aceea şi de privirle curioşilor în căruţă, unde, puţin schimbată la faţă, stătea întinsă femeia de care îl lega până atunci o viaţă. Viaţa care îl lega de acea femeie din care sufletul a încetat de ceva timp să mai fumege.
[citeşte continuarea...]

îţi mai aminteşti crăciunul?: hain dan

Scris de răzvan cîmpean duminică, decembrie 20, 2009

craciunul pentru mine deocamdata ca si amintiri inseamna familie , singuratate , ceva prieteni , si portocale si bomboane de pom aduse de tatal de la servici . nu am nici o amintire demna de povestit astfel incat sa rup randuri . astfel craciunul imi ramane drag , se pare asemeni celorlalte (deocamdata nici unul nu vrea sa iasa in evidenta) .
ciorna asta e inceputa de un ceva timp si m-am tot gandit sa schimb sa fac si eu o povestioara ...dar se pare ca nu am cum .
imi place sa stiu craciunul nins , muzica de craciun incepand cu
"let it snow" , oamenii adunati prin familii precum in filmele acele pline de craciun si binecuvantare . imi place sa-i atribui craciunului tot serialul "friends" asa cum lui ii este atribuit bradul , globurile etc . cred ca face parte din craciun acest serial..face parte in toata aceasta perioada de sarbatori .
imi place sa stiu craciunul cu oameni adevarat fericiti care aduc multumiri acelui etern de cele mai multe ori uitat : Dumnezeu .
afara e nins . mm .. . sper ca si de craciun acesti fulgi sa se incapataneze si sa faca o propaganda sa fie trimisi aici pe pamantul asta mic si neinsemnat totusi .
va pup si sarbatori fericite . coji de portocale si colinde cu colindatori sa va aduca zambete adevarate .


Hain Dan

1 Responses to îţi mai aminteşti crăciunul?: hain dan

  1. hain spune:
  2. hah:)

     

Trimiteți un comentariu

Adresa de email (abonarea trebuie confirmata):

O colecţie de obsesii, pasiuni şi frământări din mine, un loc pe care îl cizelez şi-l modelez permanent după firea mea schimbătoare, o oglindă difuză a ceea ce-am fost şi încerc să fiu. Un blog scris nu atât pentru a fi citit, dar pentru plăcerea nebună de a fi scris. [detalii]