în aşteptare #1. (10.01.2011)

În lumina slabă a camerei sale, dar, mai ales, în lumina tuturor celor întâmplate, îşi aştepta sfârşitul. Avea să vină, ca aproape tot ce i s-a întâmplat lui, în totalitate normal, chiar banal şi vechi. Ca şi ziua aceea în care, întorcându-se acasă de la câmp, îşi ducea în căruţă soţia moartă. A murit în câteva secunde, fulgerată. Îşi aduce aminte cu groază, dar mai ales cu ruşine, de ziua aceea şi de privirle curioşilor în căruţă, unde, puţin schimbată la faţă, stătea întinsă femeia de care îl lega până atunci o viaţă. Viaţa care îl lega de acea femeie din care sufletul a încetat de ceva timp să mai fumege.
[citeşte continuarea...]

albume: ştefan hruşcă - zâurel de zâurel

Scris de răzvan cîmpean luni, decembrie 07, 2009

Lucrurile pe care le-am avut de spus despre Ştefan Hruşcă am încercat să le adun în prezentarea albumului de săptămâna trecută, Crăciunul cu Hruşcă.
Ajung să mă repet dacă pretind că Hruşcă înseamnă Crăciun, aşa cum înseamnă şi muzică de calitate. Indiferent de generaţii, românii îl ascult cu mare dragoste şi încântare, iar la concertele lui se adună o sumedenie de lume. Pe acest album se află 18 colinde, printre care mai cunoscutele Colo sus in vremea ceea, Junelu-i tinerelu, Trei crai, Vine marea şi La Viflaim.
Ascultaţi aici întregul album Ştefan Hruşcă - Zâurel de zâurel (există şi opţiunea de download):


1 Responses to albume: ştefan hruşcă - zâurel de zâurel

  1. Anonim spune:
  2. Da, colindele (si cele ale lui Hrusca in mod special) incalzesc si aduc lumina in Craciun, caci vorbesc despre realitatea lui, dincolo de brad, sarmale, mall-uri tipatoare si mosi prea tineri. :)

     

Trimiteți un comentariu

Adresa de email (abonarea trebuie confirmata):

O colecţie de obsesii, pasiuni şi frământări din mine, un loc pe care îl cizelez şi-l modelez permanent după firea mea schimbătoare, o oglindă difuză a ceea ce-am fost şi încerc să fiu. Un blog scris nu atât pentru a fi citit, dar pentru plăcerea nebună de a fi scris. [detalii]