în aşteptare #1. (10.01.2011)

În lumina slabă a camerei sale, dar, mai ales, în lumina tuturor celor întâmplate, îşi aştepta sfârşitul. Avea să vină, ca aproape tot ce i s-a întâmplat lui, în totalitate normal, chiar banal şi vechi. Ca şi ziua aceea în care, întorcându-se acasă de la câmp, îşi ducea în căruţă soţia moartă. A murit în câteva secunde, fulgerată. Îşi aduce aminte cu groază, dar mai ales cu ruşine, de ziua aceea şi de privirle curioşilor în căruţă, unde, puţin schimbată la faţă, stătea întinsă femeia de care îl lega până atunci o viaţă. Viaţa care îl lega de acea femeie din care sufletul a încetat de ceva timp să mai fumege.
[citeşte continuarea...]

îţi mai aminteşti crăciunul?

Scris de răzvan cîmpean sâmbătă, noiembrie 28, 2009


Pentru că numărul celor care au decis să participe până acum la concurs este chiar mic, am decis sa prelungesc concursul până pe 20, adică exact două săptămâni în plus. Înainte cu cinci zile de data finală a concursului voi publica amintirile primite pe itimaiamintesti@gmail.com sau itimaiamintesti@yahoo.com în ordinea în care le-am primit.
Mulţumesc tuturor celor care au trimis deja amintirile lor, sau le-au publicat pe blogul lor. Sper ca zilele următoare să vă aducă mai mult aminte de Crăciun, aşa cum era el în anii copilăriei sau în orice altă perioadă în care a ajuns să vă fie drag.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu

Adresa de email (abonarea trebuie confirmata):

O colecţie de obsesii, pasiuni şi frământări din mine, un loc pe care îl cizelez şi-l modelez permanent după firea mea schimbătoare, o oglindă difuză a ceea ce-am fost şi încerc să fiu. Un blog scris nu atât pentru a fi citit, dar pentru plăcerea nebună de a fi scris. [detalii]