în aşteptare #1. (10.01.2011)

În lumina slabă a camerei sale, dar, mai ales, în lumina tuturor celor întâmplate, îşi aştepta sfârşitul. Avea să vină, ca aproape tot ce i s-a întâmplat lui, în totalitate normal, chiar banal şi vechi. Ca şi ziua aceea în care, întorcându-se acasă de la câmp, îşi ducea în căruţă soţia moartă. A murit în câteva secunde, fulgerată. Îşi aduce aminte cu groază, dar mai ales cu ruşine, de ziua aceea şi de privirle curioşilor în căruţă, unde, puţin schimbată la faţă, stătea întinsă femeia de care îl lega până atunci o viaţă. Viaţa care îl lega de acea femeie din care sufletul a încetat de ceva timp să mai fumege.
[citeşte continuarea...]

îţi mai aminteşti crăciunul?, încă o lună de concurs

Scris de răzvan cîmpean vineri, noiembrie 06, 2009

S-au scurs deja 31 de zile din concurs şi încă doar o singură persoană s-a încumetat să participe. Să spun că sunt dezamăgit ar însemna să nu iau în considerare ceea ce Roxana a încercat să mă înveţe, chiar dacă despre existenţa ei nu mai ştie nimeni nimic. Am încredere că o să se mai adune câteva amintiri până pe 06 decembrie când se încheie concursul. Asta înseamnă că a mai rămas exact o lună în care puteţi trimite amintirea voastră de Crăciun pe una dintre adresele concursului (itimaiamintesti). Detalii despre concurs am publicat deja aici, puteţia afla mai multe.
Au mai rămas, după cum ziceam şi ieri, puţine zile până la începutul postului şi, deci, până la trecerea blogului sub aspectul de Crăciun. Un aspect pe care încă încerc să-l îmbunătăţesc şi să-l fac cât mai potrivit pentru această perioadă. Tot din 15 încep să public şi biografiile celor mai influente 10 voci din muzică, aşa cum le-aţi ales voi. Plus câteva surprize:)!

2 comentarii

  1. Mih spune:
  2. Cred ca e nevoie sa vina perioada aceea aproape de Craciun, pentru a putea sa retraim toate emotiile si sa ne amintim despre momentele frumoase petrecute in anii trecuti. Sincer, momentan mi-e asa greu sa pun in cuvinte acele emotii. Astept sa vina putina zapada, ca sa pot intra in aceea atmosfera. :)

     
  3. Mih spune:
  4. acea* :D (scuze)

     

Trimiteți un comentariu

Adresa de email (abonarea trebuie confirmata):

O colecţie de obsesii, pasiuni şi frământări din mine, un loc pe care îl cizelez şi-l modelez permanent după firea mea schimbătoare, o oglindă difuză a ceea ce-am fost şi încerc să fiu. Un blog scris nu atât pentru a fi citit, dar pentru plăcerea nebună de a fi scris. [detalii]