în aşteptare #1. (10.01.2011)

În lumina slabă a camerei sale, dar, mai ales, în lumina tuturor celor întâmplate, îşi aştepta sfârşitul. Avea să vină, ca aproape tot ce i s-a întâmplat lui, în totalitate normal, chiar banal şi vechi. Ca şi ziua aceea în care, întorcându-se acasă de la câmp, îşi ducea în căruţă soţia moartă. A murit în câteva secunde, fulgerată. Îşi aduce aminte cu groază, dar mai ales cu ruşine, de ziua aceea şi de privirle curioşilor în căruţă, unde, puţin schimbată la faţă, stătea întinsă femeia de care îl lega până atunci o viaţă. Viaţa care îl lega de acea femeie din care sufletul a încetat de ceva timp să mai fumege.
[citeşte continuarea...]

îţi mai aminteşti crăciunul?, ziua 1

Scris de răzvan cîmpean marți, octombrie 06, 2009

De astăzi începe concursul Îţi mai aminteşti Crăciunul?, care va dura două luni şi are ca premiu cartea lui Charles Dickens, Colindă de Crăciun.
Detalii despre concurs:

 • fiecare participant va trimite pe itimaiamintesti@gmail.com sau itimaiamintesti@yahoo.com amintirea lui de Crăciun;
 • nu există o limită de caractere, dar e de preferat ca mesajul să aibă cel puţin 20 de rânduri;
 • mesajul poate fi însoţit de imagini (doar pentru care se deţine drepturi) sau link-uri către imagini (în cazul în care nu se deţine drepturi asupra acestora), de muzică sau video;
 • fiecare participant poate trimite o singură amintire, indiferent de câte ori va reveni asupra ei;
 • în mesaj nu e nevoie să lăsaţi date personale, voi reveni în cazul câştigătorului pentru a cere adresa unde se va expedia premiul.

Aşadar, acestea fiind spuse, declar deschis concursul şi aştept cu foarte mare entuziasm mesajele voastre. Aşa cum am mai spus, din 15 noiembrie se vor publica din amintirile primite, iar dacă vor exista mai multe mesaje bune se vor premia şi acelea cu câte un CD cu colinde. Premiul (sau mai multe, după caz) se va/vor trimite luni, 07 decembrie. Multă baftă!

1 Responses to îţi mai aminteşti crăciunul?, ziua 1

 1. joacadeamine spune:
 2. eu m-am apucat sa scriu deja :-)
  am un draft la care o sa mai lucrez putin si ti-l trimit, yey!

  xoxo
  O.

   

Trimiteți un comentariu

Adresa de email (abonarea trebuie confirmata):

O colecţie de obsesii, pasiuni şi frământări din mine, un loc pe care îl cizelez şi-l modelez permanent după firea mea schimbătoare, o oglindă difuză a ceea ce-am fost şi încerc să fiu. Un blog scris nu atât pentru a fi citit, dar pentru plăcerea nebună de a fi scris. [detalii]