în aşteptare #1. (10.01.2011)

În lumina slabă a camerei sale, dar, mai ales, în lumina tuturor celor întâmplate, îşi aştepta sfârşitul. Avea să vină, ca aproape tot ce i s-a întâmplat lui, în totalitate normal, chiar banal şi vechi. Ca şi ziua aceea în care, întorcându-se acasă de la câmp, îşi ducea în căruţă soţia moartă. A murit în câteva secunde, fulgerată. Îşi aduce aminte cu groază, dar mai ales cu ruşine, de ziua aceea şi de privirle curioşilor în căruţă, unde, puţin schimbată la faţă, stătea întinsă femeia de care îl lega până atunci o viaţă. Viaţa care îl lega de acea femeie din care sufletul a încetat de ceva timp să mai fumege.
[citeşte continuarea...]

albume: gheorghe zamfir - the feeling of love

Scris de răzvan cîmpean luni, octombrie 05, 2009

Faptul că Zamfir e strălucit nu e pentru unii o surpriză. Însă, ca şi mine mai sunt mulţi. Mulţi care doar au auzit de Gheorghe Zamfir şi de succesul de care se bucură în State şi, poate, au avut ocazia să-l vadă la Profesioniştii într-un interviu rar şi de excepţie. 
Are o sumedenie de albume, aprecierea multor persoane, un nai şi foarte mult talent. Albumul de faţă e o colecţie de melodii de top din S.U.A. - de la My Heart Will Go On şi Because You Loved Me (Céline Dion) la Against All Odds (Phil Collins), sau de la I Just Called To Say I Love You (Stevie Wonder) la It Must Have Been Love (Roxette). Frumuseţea interpretării cred că o să vă cucerească, de aceea vă invit să ascultaţi acest album şi, dacă aveţi cum, altele.

Ascultaţi aici întregul album:

__
În pregătire:
  • Ştefan Hruşcă - Fostele iubiri
  • Tatiana Stepa - Copaci fără pădure

2 comentarii

  1. Dacian spune:
  2. Merge foarte bine la casti, cand esti singur cu gandurile tale. Zamfir nu e special pentru succesul pe care l-a avut, cat pentru faptul ca tot ce face e simplu si perfect in acelasi timp.

     
  3. Nea Costache spune:
  4. Gheorghe Zamfirint, prin creatiile sale muzicale, impleteste la modul cel mai fericit cu putinta, frumosul din om, cu toate starile lui, sub toate formele lui, cu o sensibilitate si gingasie aparte, facand naiul sa sufere, sa iubeasca, sa spere, alaturi de toata fiinta lui, reusind sa trezeasca in noi frumusetea.

     

Trimiteți un comentariu

Adresa de email (abonarea trebuie confirmata):

O colecţie de obsesii, pasiuni şi frământări din mine, un loc pe care îl cizelez şi-l modelez permanent după firea mea schimbătoare, o oglindă difuză a ceea ce-am fost şi încerc să fiu. Un blog scris nu atât pentru a fi citit, dar pentru plăcerea nebună de a fi scris. [detalii]