în aşteptare #1. (10.01.2011)

În lumina slabă a camerei sale, dar, mai ales, în lumina tuturor celor întâmplate, îşi aştepta sfârşitul. Avea să vină, ca aproape tot ce i s-a întâmplat lui, în totalitate normal, chiar banal şi vechi. Ca şi ziua aceea în care, întorcându-se acasă de la câmp, îşi ducea în căruţă soţia moartă. A murit în câteva secunde, fulgerată. Îşi aduce aminte cu groază, dar mai ales cu ruşine, de ziua aceea şi de privirle curioşilor în căruţă, unde, puţin schimbată la faţă, stătea întinsă femeia de care îl lega până atunci o viaţă. Viaţa care îl lega de acea femeie din care sufletul a încetat de ceva timp să mai fumege.
[citeşte continuarea...]

fotografie: robert

Scris de răzvan cîmpean luni, septembrie 14, 2009

Eu şi noii mei prieteni: Robert, puţin lângă picior; Sofie, în palme.
Lumea lui Robert e relativ stranie şi, uneori, înspăimântătoare. E o lume în care nu ai voie niciodată să mergi şi despre care e indicat să pui puţine şi foarte bine cântărite întrebări. Robert preferă să nu vorbească despre asta. Într-un fel, fiindcă e timid şi, altfel, fiindcă a jurat Împărăţiei Conurilor să păstreze secret tot ceea ce acolo se întâmplă. Pentru că există întotdeauna riscul ca omul să-şi dorească să creeze singur conuri şi asta ar însemna sfârşitul lor.
Lumea Sofiei
e absolut genială!

PS: Îi mulţumesc lui Dacian pentru această poză!

3 comentarii

 1. Miruna spune:
 2. e superba poza!!!! esti uan cu cartea, cu lacul, parca tot s a oprit in loc pentru tine si lectura ta: ) e* eu am o slabiciune pt fotografii - iubitul meu e fotograf, sunt inconjurata de poze si aparate, discutii, ISO :))))

   
 3. Dacian spune:
 4. Multumesc si eu...

   
 5. Miruna: ideea principala era ca noii mei prieteni sunt tare buni:P
  eu am o slabiciune pentru privit fotografii, mai mult decat facut sau aparut in ele >:D<

   

Trimiteți un comentariu

Adresa de email (abonarea trebuie confirmata):

O colecţie de obsesii, pasiuni şi frământări din mine, un loc pe care îl cizelez şi-l modelez permanent după firea mea schimbătoare, o oglindă difuză a ceea ce-am fost şi încerc să fiu. Un blog scris nu atât pentru a fi citit, dar pentru plăcerea nebună de a fi scris. [detalii]