în aşteptare #1. (10.01.2011)

În lumina slabă a camerei sale, dar, mai ales, în lumina tuturor celor întâmplate, îşi aştepta sfârşitul. Avea să vină, ca aproape tot ce i s-a întâmplat lui, în totalitate normal, chiar banal şi vechi. Ca şi ziua aceea în care, întorcându-se acasă de la câmp, îşi ducea în căruţă soţia moartă. A murit în câteva secunde, fulgerată. Îşi aduce aminte cu groază, dar mai ales cu ruşine, de ziua aceea şi de privirle curioşilor în căruţă, unde, puţin schimbată la faţă, stătea întinsă femeia de care îl lega până atunci o viaţă. Viaţa care îl lega de acea femeie din care sufletul a încetat de ceva timp să mai fumege.
[citeşte continuarea...]

albume: jaymay - autumn fallin'

Scris de răzvan cîmpean luni, septembrie 07, 2009

Fiindcă Jaymay e din cale afară de surprinzătoare, nu fiindcă trăieşte la intensităţi la care noi doar putem visa, ci fiindcă povesteşte totul într-o manieră aparte, caldă, confesivă. Despre Jaymay (nu neapărat acest album, cât şi piese care se găsesc doar pe internet) a mai scris Dacian în and Jaymay, I love you.
Un album de despărţire care vorbeşte sincer despre o relaţie eşuată, în care suferinţa e prezentă aproape în fiecare cântec. Autumn Fallin' conţine 10 melodii, printre care şi You'd Rather Run care a fost deja postată pe blog. 
Vă invit să vă luaţi o cană de ceai sau cafea ferbinte, să vă aşezaţi undeva confortabil (preferabil pe jos) şi să vă pregătiţi să o primiţi pe Jaymay lângă voi. Audiţie plăcută!

Ascultaţi aici întregul album:


__
În pregătire:
  • Johnny Flynn - A Larum
  • Alessi's Ark - Notes From The Treehouse

0 comentarii

Trimiteți un comentariu

Adresa de email (abonarea trebuie confirmata):

O colecţie de obsesii, pasiuni şi frământări din mine, un loc pe care îl cizelez şi-l modelez permanent după firea mea schimbătoare, o oglindă difuză a ceea ce-am fost şi încerc să fiu. Un blog scris nu atât pentru a fi citit, dar pentru plăcerea nebună de a fi scris. [detalii]