în aşteptare #1. (10.01.2011)

În lumina slabă a camerei sale, dar, mai ales, în lumina tuturor celor întâmplate, îşi aştepta sfârşitul. Avea să vină, ca aproape tot ce i s-a întâmplat lui, în totalitate normal, chiar banal şi vechi. Ca şi ziua aceea în care, întorcându-se acasă de la câmp, îşi ducea în căruţă soţia moartă. A murit în câteva secunde, fulgerată. Îşi aduce aminte cu groază, dar mai ales cu ruşine, de ziua aceea şi de privirle curioşilor în căruţă, unde, puţin schimbată la faţă, stătea întinsă femeia de care îl lega până atunci o viaţă. Viaţa care îl lega de acea femeie din care sufletul a încetat de ceva timp să mai fumege.
[citeşte continuarea...]

fotografie: vise

Scris de răzvan cîmpean joi, martie 19, 2009


Nu sunt un fotograf prea bun, sunt un simplu amator care încă nu a reuşit să desluşească toate tainele aparatului de fotografiat. Nu e un secret că-mi place Clujul cu toate locurile lui frumoase şi ciudate. Poza asta e făcută la Mihai Viteazul, acolo unde îngheţata are întotdeauna cel mai bun gust. De anul trecut s-au adunat tot mai mulţi porumbei aici şi e aşa o plăcere să poţi să-i hrăneşti.

2 comentarii

  1. Actually, I think you are a pretty good one:).

     
  2. Multumesc:)

     

Trimiteți un comentariu

Adresa de email (abonarea trebuie confirmata):

O colecţie de obsesii, pasiuni şi frământări din mine, un loc pe care îl cizelez şi-l modelez permanent după firea mea schimbătoare, o oglindă difuză a ceea ce-am fost şi încerc să fiu. Un blog scris nu atât pentru a fi citit, dar pentru plăcerea nebună de a fi scris. [detalii]